vrijdag, november 24, 2006

Tijd voor een update

Het is dringend tijd om nog eens wat fotos online te zetten.
Er is ondertussen weer redelijk wat gebeurd, alleen niet zo direct spectaculair zichtbaar.
Boven de ramen is beton gegoten, en de twee zijmuren bovenaan zijn ook in beton gegoten. De bekisting hiervan maken heeft redelijk lang geduurd. Het resultaat is te zien op de foto. De linkermuur staat er ook al maar is achter de kraan (24 meter hoog) vestopt.Nog eens een fotootje van onze living. Met momenteel nog de 'schoren' zichtbaar ter ondersteuning. (met dan aan James, want ik was de naam van die steunpalen weeral vergeten).
Rechts ligt isolatie materiaal opgestapeld.Een zicht van op de eerste verdieping naar de straat toe. Op deze foto zijn ze nog bezig de bekisting te maken voor de zijmuren. Het gat dat zichtbaar is dient voor de schouw van de toekomstige kachel. Er wordt ook een gat voorzien voor een waskoker.Hier zie je mooi de 'scaldec lateien' die boven het raam gestoken worden en waarop dan verder de gevelsteen gemetst wordt. Dat is trouwens ondertussen al gebeurd maar daar kan ik pas dit weekend bij daglicht fotos van nemen.
Van onder naar boven zie je hier dan: stelling, scaldec profiel, betonnen steunbalk, 2 rijen snelbouwsteen, de vloerplaat en rechts de betonnen zijmuur.  Posted by Picasa